AANBIEDINGEN
ZOEKEN
CONTACT
ACCOUNT MAKEN
INLOGGEN KLANT
BESTELLIJST
Nu op bestellijst
0 items
 Machines op proces:
 Elektrodelassen
 Mig lassen
 Plasmasnijden
 Tig lassen
 Toebehoren
1
Uitgebreid selecteren:
 Elektrode lasmachine 230V
 Elektrode lasmachine 400V
 TIG gelijkstroom luchtgekoeld
 TIG gelijkstroom watergekoeld
 TIG dubbelstroom luchtgekoeld
 TIG dubbelstroom watergekoeld
 MIG compact luchtgekoeld
 MIG compact watergekoeld
 MIG losse koffer luchtgekoeld
 MIG losse koffer watergekoeld
 MIG PULS
 Plasma inverter
 Stiftlasmachine
 Lasgeneratoren
 MIG toortsen
 TIG toortsen
 Plasma toortsen
 Accessoires
 Lastoevoegmateriaal
     -Gevulde lasdraden
     -Laselektrode
     -Massieve lasdraden
     -OnderPoederdek
     -Pallet lasdraad
     -REBEL lasdraad
     -Sandvik-Exaton
     -TigLasdraden
 ESAB
 ESAB Schweissgeraet BilligDirekt
 Ernsthard
 Weekend Deal !!!
Weekend Deal :
Weekend Deal
Aanbiedingen:intracommunautaire

Zoeken
Payment
      Product
ESAB OK-Aristorod-12.50 G3Si-1 Lasdraad 1,2 mm rol 18kg
Prijzen exclusief BTW
€64,22Beoordelingen
Product Omschrijving


korting

ESAB OK-Aristorod-12.50 G3Si-1 lasdraad 1,2 mm rol 18 kg

.

Voor dit artikel en hetzelfde artikel in een andere maat zijn waanzinnig scherpe staffelprijzen beschikbaar

De levering omvat : 1 haspel met 18 kilogram lasdraad 1,2 mm.

De Esab OK-Aristorod-12.50 is een blanke gecoate G3Si-1 massieve lasdraad voor het mag lassen van ongelegeerde staalsoorten, zoals deze veelal worden gebruikt in de constructie , auto onderdelen industrie , drukvaten en tank fabricage en de scheepsbouw.

De OK-Aristorod-12.50 is behandeld met de unieke Advanced Surface Characteristics ( ASC ) techniek die ervoor zorgdraagt dat bij het mag lassen ongekend hoge neersmelt hoeveelheden worden gehaald met de hoogstaande kwaliteit waardoor een onge�venaarde effici�ntie wordt gehaald en dus de laagste kostprijs per kilogram neergesmolten lasmetaal. Als er mechanisch of met lasrobots wordt gewerkt is de effici�ntie zelfs nog hoger omdat de OK-Aristorod-12.50 zeer weinig doorvoerproblemen ( feedability ) kent. De OK-Aristorod-12.50 heeft bovendien geweldige starteigenschappen en is bij hoge lasdraadsnelheden, zeer weinig lasspatten, lage lasrookemissie, verbetert de standtijd van de contactbuis en heeft lange laslengtes uitzonderlijk weinig draadaanvoer storingen, helemaal als je het vergelijkt met verkoperde mag lasdraden.

De OK-Aristorod-12.50 is vanwege zijn lage rookemissie en de afwezigheid van koper en koperoxide deeltjes in de lasrook veel beter voor de gezondheid van de lasser dan de verkoperde lasdraden. Het spreekt vanzelf dat de lasser zich moet blijven beschermen tegen lasrook. Koper en koperoxides zijn met name een zware belasting voor de longen en een teveel van koperdeeltjes in de longen veroorzaken verschillende longziekten en het is dan ook zeker belangrijk de ophoping van koperdeeltjes in de longen te voorkomen.

Door de lage lasrook emissie en de afwezigheid van koperdeeltjes in de lasrook is de OK-Aristorod-12.50 uiteraard ook vriendelijker voor het milieu dan verkoperde lasdraden. Kopermijnen zijn het meest milieubelastend van allemaal en niet op de laatste plaats ook voor de werknemers in deze mijnen. Koperdeeltjes voegen feitelijk niets toe aan het lasproces buiten stroomoverdracht en bescherming tegen oxidatie van de lasdraad in opslag; de ASC coating van de OK-Aristorod-12.50 doet dit minimaal evengoed mogelijk zelfs beter. De koperdeeltjes van een verkoperde lasdraad zijn simpelweg een verontreiniging als ze in het smeltbad terechtkomen en veroorzaken daar uitsluitend maar spetters en extra lasspatten. Het kost een lasser dus geen moeite om de verkwisting van de grondstof koper te verminderen immers de Esab Blanke Onverkoperde Mag lasdraad is ook leverbaar als G2Si-1 en G4Si-1.

Tenslotte en zeker niet als laatste; Koperdeeltjes zijn niet alleen voor de mens een verontreiniging, de OK-Aristorod-12.50 geeft in het sproeiboog gebied ook meer neersmelt hetgeen de laskosten per meter en per kilogram neersmelt beduidend verlaagd. Een effici�nte lasdraad dus.

Gezonder, beter voor milieu en bovendien behoorlijke besparing op de laskosten waarom zou je het niet proberen. De OK-Aristorod-12.50 is beschikbaar in allerlei verpakkingen; verschillende haspels, verschillende grootverpakkingen en uiteraard ook robotpacks.

EN ISO 14341-A:G 3Si1

Beschikbare lasdraadmaten en parameters :

0.8 mm 60-200 A 18-24 V
0.9 mm 70-250 A 18-26 V
1.0 mm 80-300 A 18-32 V
1.14 mm 100-350 A 18-34 V
1.2 mm 120-380 A 18-35 V
1.32 mm 130-400 A 19-35 V
1.4 mm 150-420 A 22-36 V
1.6 mm 225-550 A 28-38 V

Klik hier om de uitgebreide informatie op vanotools.nl te zien.

Klik hier om de folder (PDF) te downloaden.

 
Copyright © 2019 lasmachinedirect.nl   | Leveringsvoorwaarden |  Terms & Conditions |  A.G.B.  | Privacybeleid  |  Disclaimer  |