AANBIEDINGEN
ZOEKEN
CONTACT
ACCOUNT MAKEN
INLOGGEN KLANT
BESTELLIJST
Nu op bestellijst
0 items
 Machines op proces:
 Elektrodelassen
 Mig lassen
 Plasmasnijden
 Tig lassen
 Toebehoren
1
Uitgebreid selecteren:
 Elektrode lasmachine 230V
 Elektrode lasmachine 400V
 TIG gelijkstroom luchtgekoeld
 TIG gelijkstroom watergekoeld
 TIG dubbelstroom luchtgekoeld
 TIG dubbelstroom watergekoeld
 MIG compact luchtgekoeld
 MIG compact watergekoeld
 MIG losse koffer luchtgekoeld
 MIG losse koffer watergekoeld
 MIG PULS
 Plasma inverter
     -230V
     -400V
 Stiftlasmachine
 Lasgeneratoren
 MIG toortsen
 TIG toortsen
 Plasma toortsen
 Accessoires
 Lastoevoegmateriaal
 ESAB
 ESAB Schweissgeraet BilligDirekt
 Ernsthard
 Weekend Deal !!!
Weekend Deal :
Weekend Deal
Aanbiedingen:intracommunautaire

Zoeken
Payment
      Product
ESAB HandyPlasma 45i CE
[0559160145]
Prijzen exclusief BTW
€1.436,00 €995,00Beoordelingen
Product Omschrijving


korting

Esab Handyplasma 45i CE


Esab Handyplasma 45i CE

( let op dat uw plasmasnijmachine CE-gekeurd is immers veel import plasmasnijders hebben géén CE en zijn soms dan ook levensgevaarlijk)

De Esab Handyplasma 45i is een handige en praktische perslucht plasmasnijder ofwel plasmasnijmachine voor het snijden van allerlei verschillende staalsoorten, roestvast staal Rvs en aluminium en andersoortige metalen.

De Esab Handyplasma-45i is ontworpen speciaal voor de zzp ‘er , de kleine metaalwerkplaats, de loodgieter, de servicemonteur, fitter, automonteur en wellicht ook voor de serieuze amateur vakman of zelfs kunstenaar; kortom alle situaties waarbij een plasmasnijmachine handig, eenvoudig en zonder enige moeite simpel en snel worden gebruikt en natuurlijk als een fluitje van een cent kan worden vervoerd.

De Esab Handyplasma 45 i is daarom lichtgewicht ; draaggewicht inclusief de lastoorts is 13,4 kg. Gekscherend wordt er weleens gezegd dat er damestassen zijn die zwaarder wegen.

Maar er is ook rekening gehouden met de afmetingen van de machine namelijk 41 x 17 x 32 cm.

De Esab Handyplasma 45i is mooie kleine plasmasnijmachine die zo enige moeite in een service wagen past of in een klein hoekje van de werkbank hetgeen de belangrijkste reden is dat de Esab Handy Plasma-45 i veel door technische scholen wordt gebruikt voor de opleiding van de studenten. De Esab Handyplasma 45i kan bij wijze van spreken ook handig worden opgeborgen in een vakman-locker (kastje) als daar behoefte aan is. De plasmatoorts lengte is 5 meter zodat je een lekkere actieradius tot je beschikking hebt.

De Esab Handyplasma 45 is makkelijk overal inzetbaat omdat de Handy Plasma werkt op 1 fase 230 volt lichtnet; je kunt hem dus overal in een normaal huis-tuin-en-keuken stopcontact inpluggen en aan de slag.. De optimale efficiëntie van de Esab Handyplasma 45-i maakt dat je er 16 mm staal ( meest zuivere snede t/m 12 mm ) , 12 mm RVS ( meest zuivere snede t/m 10 mm ) en 10 mm aluminium ( meest zuivere snede t/m 8 mm ) mee kan snijden.

De Esab Handyplasma 45i is uitemate gebruiksvriendelijk; de ingaande en uitgaande persluchtdruk stelt de Handyplasma 45i automatisch zelf in en zorgt zelfs voor een reinigende lucht nastroom om de levensduur van de slijtonderdelen optimaal te houden.

De Esab Handyplasma45i beschikt over een mooi kleuren display en heeft handige éénknop-bediening om de snijcapaciteit in te stellen.

Kortom het gemak zelve, de handigheid zelve; nooit meer met gasflessen zeulen om onhandig en gevaarlijk autogeen te moeten gaan snijden.

Small places but big dreams. Full plasma cutter for small places. Carefree-Cutting.

No bottlenecks with de Handyplasma 45i   Easy come, easy Go; as easy as duck soup !

Esab gerenommeerde professionele kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke wereld prijs.

Deze plasma is er voor Jou ! maar kijk ook naar de Esab Handyplasma 45 i Full Metal Jacket die ook wel FMJ wordt genoemd.


 

 
Copyright © 2019 lasmachinedirect.nl   | Leveringsvoorwaarden |  Terms & Conditions |  A.G.B.  | Privacybeleid  |  Disclaimer  |