AANBIEDINGEN
ZOEKEN
CONTACT
ACCOUNT MAKEN
INLOGGEN KLANT
BESTELLIJST
Nu op bestellijst
0 items
 Machines op proces:
 Elektrodelassen
 Mig lassen
 Plasmasnijden
 Tig lassen
 Toebehoren
1
Uitgebreid selecteren:
 Elektrode lasmachine 230V
 Elektrode lasmachine 400V
 TIG gelijkstroom luchtgekoeld
 TIG gelijkstroom watergekoeld
 TIG dubbelstroom luchtgekoeld
 TIG dubbelstroom watergekoeld
 MIG compact luchtgekoeld
 MIG compact watergekoeld
 MIG losse koffer luchtgekoeld
 MIG losse koffer watergekoeld
 MIG PULS
 Plasma inverter
 Stiftlasmachine
 Lasgeneratoren
 MIG toortsen
 TIG toortsen
 Plasma toortsen
 Accessoires
     -Gasfles
     -Kalibreren Valideren
     -Keramische Backingstrips
     -Persoonlijke bescherming
     -Lashelmen,maskers en schermen
     -Luchtfiltersystemen
     -Las-en beschermglazen,lasbrillen
     -Gehoorbescherming
     -Veiligheidshelmen
     -Lasgordijnen en veiligheidskledi
     -Lashandschoenen
     -Veiligheidsschoenen
     -Valbeveiliging
     -Toebehoren voor de lasser
     -Diverse materialen
     -Gas equipment
     -Onderdelen accessoires
 Lastoevoegmateriaal
 ESAB
 ESAB Schweissgeraet BilligDirekt
 Ernsthard
 Weekend Deal !!!
Weekend Deal :
Weekend Deal
Aanbiedingen:



intracommunautaire

Zoeken
Payment
      Product
ESAB G30 AIR FMJ 5-in-One helm
[0700000+e+f]
Prijzen exclusief BTW
€628,85Beoordelingen
Product Omschrijving


ESAB F&G-G30 AIR 5-in-One Full Metall Jacket : slijphelm, schuurhelm, lashelm en snijhelm voor de prijs Eén

ESAB F&G-G30 AIR 5-in-One in de Full Metall Jacket uitvoering: slijphelm, schuurhelm, lashelm, snijhelm.


Deze F&G-G30 4-in-One is uitgevoerd met een Full Metall Jacket ofwel FMJ ; hetzelfde als de basic uitvoering echter met de 3 ontbrekende vizieren zodat alle vizieren compleet zijn en bovendien 5 extra voorfilters en 2 extra P3 filters.

Deze accessoires set bestaat uit : 1 x binnenvizier nr.2, 1 x binnenvizier nr.5, 1 x buitenvizier nr.10 , 5 x voorfilter en 2 x P3 filter
Deze F&G-G30 AIR 5-in-One verse-lucht Helm is een complete set : Multifunctionele F&G G30 Helm met volledige afzuiging middels een PAPR-systeem ofwel Powered Air Purifying Respirator. Deze elektrisch aangedreven luchtcirculatiemotor zorgt voor efficiënte luchtzuivering van de laswerkplaats tijdens het lassen, slijpen, schuren of snijden. Compleet met filter, slang accu en lassersriem. 

ESAB.Lasmachinedirect.nl presenteert de nieuwe ESAB F&G-G30 AIR 5-in-One die met zijn opklapbare vizier op unieke wijze bescherming biedt bij lassen, plasmasnijden, autogeensnijden, slijpen en schuren. De F&G-G30 AIR 5-in-One is veelzijdig doordat de lasser met deze ergonomische lashelm zonder enige moeite ook kan gebruiken bij het uitslijpen of naslijpen van zijn laswerk en zonder enige moeite metalen kan snijden, zowel plasma als autogeen. De F&G-G30 AIR 5-in-One is voorzien van een groot ruimzicht binnenvizier (155 x 170 mm) en een licht handzaam opklapbaar buitenvizier. De lasser, slijper of snijder kan allerlei vizieren combineren en kleur van het lasglas ofwel de donkerte lasbeschermingsniveau aan te passen aan zijn persoonlijke wensen. Door de binnenvizieren in de laskleuren helder 2, 3 en 5 en buitenvizieren in de laskleuren 5, 8 en 10 te combineren, heb je een lasdonkerte bereik van laskleur 2 t/m laskleur 15.

Het omhoog klappen van het buitenvizier gaat heel simpel en handig waardoor zonder moeite, zonder nekbelasting, zonder tijdverlies van het lasproces kan worden overgeschakeld naar een slijpproces, schuurproces, autogeensnijproces of plasmasnijder.
De F&G-G30 AIR 5-in-One geeft bovendien de zogenaamde dubbelzicht functie waarbij zonder het opklappen van het buitenvizier de lasser of slijper toch zicht heeft op het slijpwerk, schuurwerk of snijwerk.

De F&G-G30 AIR 5-in-One is vanwege zijn ultra lage gewicht heel erg vriendelijk voor hoofd, nek en schouder van de lasser maar is tevens een robuuste en sterke helm die aan alle geldende veiligheidsnormen voldoet of de geldende veiligheidsnormen zelfs overtreft. De F&G-G30 AIR 5-in-One is ontworpen voor gebruik in industriële lasomgevingen waar gelast, geschuurd, gesneden en geslepen wordt. F&G-G30 AIR 5-in-One is perfect voor deze veelzijdigheid van de metaalbewerking.
F&G-G30 AIR 5-in-One biedt maximale bescherming, maximale veelzijdigheid, maximale arbeidsefficiëntie en zuiver en maximaal zicht op de werkplek. Een praktische 5-in1 helm voor de best mogelijke prijskwaliteit verhouding. Kies voor gewoon degelijke, handige, unieke Esab lasbescherming producten. Voor de prijs zal niemand het laten.   

In deze F&G lashelmen serie zijn ook de F20 FMJ , de G40 FMJ en de G50 FMJ  leverbaar en al deze lashelmen zijn  er ook in de Basic uitvoering beschikbaar





 
Copyright © 2019 lasmachinedirect.nl   | Leveringsvoorwaarden |  Terms & Conditions |  A.G.B.  | Privacybeleid  |  Disclaimer  |
Parse Time: 0.078s