AANBIEDINGEN
ZOEKEN
CONTACT
ACCOUNT MAKEN
INLOGGEN KLANT
BESTELLIJST
Nu op bestellijst
0 items
 Machines op proces:
 Elektrodelassen
 Mig lassen
 Plasmasnijden
 Tig lassen
 Toebehoren
1
Uitgebreid selecteren:
 Elektrode lasmachine 230V
 Elektrode lasmachine 400V
 TIG gelijkstroom luchtgekoeld
 TIG gelijkstroom watergekoeld
 TIG dubbelstroom luchtgekoeld
 TIG dubbelstroom watergekoeld
 MIG compact luchtgekoeld
 MIG compact watergekoeld
 MIG losse koffer luchtgekoeld
 MIG losse koffer watergekoeld
 MIG PULS
 Plasma inverter
 Lasgeneratoren
 MIG toortsen
 TIG toortsen
 Plasma toortsen
 Accessoires
     -Kalibreren Valideren
     -Keramische Backingstrips
     -Persoonlijke bescherming
     -Lashelmen,maskers en schermen
     -Luchtfiltersystemen
     -Las-en beschermglazen,lasbrillen
     -Gehoorbescherming
     -Veiligheidshelmen
     -Lasgordijnen en veiligheidskledi
     -Lashandschoenen
     -Veiligheidsschoenen
     -Valbeveiliging
     -Toebehoren voor de lasser
     -Diverse materialen
     -Gas equipment
     -Onderdelen accessoires
 Lastoevoegmateriaal
 ESAB
 ESAB.de
 Webwinkel
ESAB toebehoren :
Lasmachine samenstellen
Aanbiedingen:Zoeken
Payment
      Product
Ernsthard SeeSafe gelaatsscherm slijpscherm
[EH gelaatssc]
Prijzen exclusief BTW
€73,10Beoordelingen
Product Omschrijving


korting

Ernsthard SeeSafe gelaatsscherm,slijpscherm, gezichtsvizier

Het Ernsthard SeeSafe en Ernsthard SeeSafe-Freh-Air bescherming blank hoofdscherm, gelaatsscherm of gezichtsvizier of in het engels het Ernsthard Protection-Visor is een veel gebruikt product in de techniek.

De Ernsthard SeeSafe met of zonder gezuiverde ademluchttoevoer is speciaal ontworpen om een zeer gerichte focus op het werkstuk te houden. Met name als de gebruiker geconcentreerd het te bewerken object moet waarnemer en alle details van het te bewerken object kunnen waarnemen, de Ernsthard SeeSafe de perfecte oplossing.

De Ernsthard SeeSafe heeft een comfortabele verstelbare hoofdband met vervangbare hygiënische filterdoekjes voor een comfortabel en schoon gevoel. Rond het voorhoofd, onder de kin en langs beide wangen is de vizierkap gemaakt van donker kunststof waardoor de lichtinval idealiter via het vervangbare kristalzuivere blanke loepvizier ervoor zorgt dat de gebruiker perfect zicht heeft op het object zonder ook maar enige vervelende of hinderende schittering.

De gebogen vizierruit van de Ernsthard SeeSafe is minuscuul getint en lichtgebogen om schitteringen tegen te gaan en maximaal oogcontrast te verzorgen zodat de ogen van de gebruiker minimaal worden belast en dus rustig ontspannen blijven tijdens de werkzaamheden. Het Ernsthard SeeSafe Vizier heeft ruimzicht en heeft een minuscule zichtvergroting ( factor 0,2 ) zodat de gebruiker zeer nauwkeurig kan waarnemen.
Deze ideale Vizier-ruit is uiteraard vervangbaar zodat de duurzaamheid van de Ernsthard SeeSafe heel erg groot is en jaren kan worden gebruikt.

Doordat de Ernsthard SeeSafe volledig rondom het hoofd gaat, is de gebruiker beschermd tegen allerlei stoffen, splinters en spatten. De Ernsthard SeeSafe is er ook met een overdruk verselucht filtersysteem met een handige kleine en lichtgewicht filterventilator waarin een vervangbaar FFP-3 filter is geplaatst met een indrukwekkende mac-waarde; deze uitvoering heeft dan de Ernsthard SeeSafe-Freh-Air. De Ernsthard SeeSafe-Freh-Air staat ook op deze webshop. Let wel, de Ernsthard SeeSafe en Ernsthard SeeSafe-Freh-Air de ademlucht van de gebruiker verlaat middels overdruk ongefilterd het gelaatsscherm.

Tenslotte zijn de Ernsthard SeeSafe en de Ernsthard SeeSafe-Freh-Air licht van gewicht zodat de nekspieren minimaal worden belast, bijzonder fijn in gebruik is en bovendien zeer aantrekkelijk geprijsd is. De losse vizieren staan ook op deze webshop.

Tenslotte wijzen wij u erop dat wij ook een volledig doorzichtig gelaatsscherm op deze webshop hebben staan.

Stay clear, keep clean, keep safe and focus with Ernsthard.

 
Copyright © 2019 lasmachinedirect.nl   | Leveringsvoorwaarden |  Terms & Conditions |  A.G.B.  | Privacybeleid  |  Disclaimer  |