AANBIEDINGEN
ZOEKEN
CONTACT
ACCOUNT MAKEN
INLOGGEN KLANT
BESTELLIJST
Nu op bestellijst
0 items
 Machines op proces:
 Elektrodelassen
 Mig lassen
 Plasmasnijden
 Tig lassen
 Toebehoren
1
Uitgebreid selecteren:
 Elektrode lasmachine 230V
 Elektrode lasmachine 400V
 TIG gelijkstroom luchtgekoeld
 TIG gelijkstroom watergekoeld
 TIG dubbelstroom luchtgekoeld
 TIG dubbelstroom watergekoeld
     -230V standaard
     -230V met puls
     -400V met puls
 MIG compact luchtgekoeld
 MIG compact watergekoeld
 MIG losse koffer luchtgekoeld
 MIG losse koffer watergekoeld
 MIG PULS
 Plasma inverter
 Stiftlasmachine
 Lasgeneratoren
 MIG toortsen
 TIG toortsen
 Plasma toortsen
 Accessoires
 Lastoevoegmateriaal
 ESAB
 ESAB.de
 Webwinkel
ESAB toebehoren :
Lasmachine samenstellen
Aanbiedingen:Zoeken
Payment
      Product
Ernsthard 503 AC/DC REBEL EMP 215ic
[503acdcrebel]
Prijzen exclusief BTW
€10.230,00 €6.138,00Beoordelingen
Product Omschrijving


Ernsthard Outlaw-W TigPuls 403HF AC/DC

korting

Ernsthard Powerhouse 503 AC/DC met GRATIS ESAB Rebel EMP 215ic

Ernsthard en ESAB hebben diep in de buidel getast en pakken uit als nooit te voren met een aanbieding die zijn weerga niet kent :

Ernsthard PowerHouse-W TigPuls 5300-HF AC/DC Full Metal Jacket maakt elke echte Tiglasser helemaal gek van professionele Passie.

Nu een krankzinnige “Out of the World” actie die niet kunt laten lopen ;

De onovertroffen Ernsthard-PowerHouse 503-HF AC/DC compleet met Digital-Display, Nine-Stash Lasjob Full Memory geheugen, High-Performance vloeistofkoeling, de uiterst handige EasySmooth-Trolley en met GRATIS ESAB Rebel EMP 215ic Multiproces machine

De Ernsthard PowerHouse 503-HF AC/DC van € 10.230,= , NU met Een ESAB Rebel Emp215ic, het MigTigMma multifunctionele lasapparaat dat iedere lasfanaat wel thuis wil hebben om te excelleren ;de Rebel kost normaal € 2.024,83 bruto excl.btw echter is nu ook volledig  GRATIS

De Ernsthard PowerHouse TigPuls 503-HF AC/DC is de modernste dubbelstroom Tig-inverter binnen de professionele Laswereld en verreweg de meest uitgebreide.
De naam zegt het al; de Ernsthard PowerHouse heeft maar liefst 390 amp lasstroom met een inschakelduur van 100 % vol continue. Er is geen lasmerk dat deze gigantische laskracht ook maar evenaart. Door de precisie digitale regelbaarheid, presteert deze gigant net zo zuiver en stabiel bij slechts 40 amp lasstroom als dat hij doet bij 500 amp.
De Ernsthard Powerhouse is de meest complete machine in whole welding world; de Ernsthard PowerHouse levert gelijkstroom DC en wisselstroom AC waardoor letterlijk alle metalen kunnen worden gelast. De gigantische laskracht maakt dat hij meterdikke aluminium blokken aan elkaar kan lassen en dan nog voldoende warmte inbrengt om het smeltbad perfect te controleren; bij de reparateurs van aluminium motorblokken is de Ernsthard PowerHouse simpelweg hun ALLES en sowieso volkomen onmisbaar maar dit geldt ook zeker bij de lassers van exotische en moeilijke materialen; het einde op aarde.
De Ernsthard Powerhouse last perfect bij 10 amp en bij 500 amp, last perfect DC en perfect AC, last perfect bij een standaard lastroom en last perfect met de zeer uitgebreide Digipuls, last perfect tig en last perfect beklede elektroden. De Ernsthard Powerhouse heeft een koeling met het hoogste mogelijke koelvermogen dat op de lasmakrt beschikbaar is) is zo uitgebreid compleet  
De Ernsthard Powerhouse beschikt over 3 verschillende pulspatronen, Liftarc en een uitmuntend hoogfrequent ( HF ) start, balansregeling,is voorzien van alle Tiglas functionaliteiten die beschikbaar zijn en is aggregaatvriendelijk.


Technische specificaties :

Lasamperage: 500 ampre

100 % bij 390 amp

Primaire voltage: 3 fasen 400 volt

Gewicht: 101 kilogram

Beklede elektroden: t/m 7 mm hoog rendement

Afzekering: 32 amp traag

Opgenomen vermogen: 28,4 Kva

Beschermingsklasse: IP 21 S

Primaire overwaarde: plus en min 10 %

Voor de gegevens van de REBEL klik hier.

Klik hier om de uitgebreide informatie op vanotools.nl te zien.

Klik hier om de folder (PDF) te downloaden.

 
Copyright © 2019 lasmachinedirect.nl   | Leveringsvoorwaarden |  Terms & Conditions |  A.G.B.  | Privacybeleid  |  Disclaimer  |